Diverse cashback-acties Siemens en Miele!Verkoopadvies keuken- en inbouwapparatuur

Bent u van plan om uw keuken grondig onder handen te nemen en weer helemaal up-to-date te brengen met de nieuwste en zuinigste technieken op het gebied van inbouw apparatuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen voor u een vrijblijvend advies en een bijbehorende offerte voor uw nieuwe keuken apparatuur, ook als dit om meerdere producten gaat. 

Hiervoor hebben wij wel van u nodig: specifieke wensen, informatie over aansluitingen e.d., evenals de mogelijkheden in uw keuken. Wanneer u bij ons een afspraak maakt om uw keukenapparatuur uit te zoeken, verzoeken wij u dan ook vriendelijk om eerst deze informatie op een rijtje te zetten i.v.m. de grote keuzemogelijkheden in het huidige assortiment. Dit kunt u doen door hier te klikken en uw informatie via de contactpagina naar ons toe te sturen.


Nieuwe voorraad Nilfisk stofzuigers!

Vanaf heden zijn er weer nieuwe verbeterde Niflisk stofzuigers op voorraad bij ons! Al jaren is Nilfisk een begrip wanneer het gaat over stofzuigers. Met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, zeer goede zuigprestaties en het hoge gebruiksgemak staan ze sterk in de markt. Dit is dan ook de reden dat wij als Kluijtmans Witgoed Service, exclusief in de regio, met groot vertrouwen Nilfisk stofzuigers verkopen.

Bekijk de actuele voorraadmodellen hier : 

Nilfisk modellen


Nieuwe lijn Asko wassen en drogen, met 5 jaar garantie!

Met ASKO heeft u professionele apparatuur in uw huishouden. Elke ASKO-wasmachine maakt gebruik van de SteelSeal™ -technologie. Die zorgt dat de deur rechtstreeks aansluit op de trommel en maakt een rubberen afdichting overbodig. ASKO is geluidsarm dankzij het Quattro™ veersysteem dat vier schokabsorberende voeten bevat en daarmee trillingen voorkomt. Onze hoge snelheid inductiemotoren zorgen ervoor dat wasbeurten niet langer duren dan strikt noodzakelijk. ASKO levert kortom zonder dat u het merkt het beste wasresultaat!


Quooker nu ook bij ons verkrijgbaar

U kunt voortaan ook bij ons terecht voor uw nieuwe Quookerkraan. 

Kijk hier voor de opties. Iedere kraan is leverbaar in diverse uitvoeringen en met verschillende waterreservoirs zodat u de kraan naar eigen wens kunt samenstellen. 

Zo heeft u de keuze uit de volgende reservoirs:

- De PRO3 geeft 3 liter direct kokend water;

- De COMBI geeft 7 liter direct kokend water of 156 liter warm water (60 °C);

- De COMBI+ geeft 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water. 

Daarnaast kunt u deze reservoirs aanvullen met het CUBE reservoir voor gekoeld en bruisend water en/of met andere accessoires zoals een waterfilter, energieverdeler, ophangbeugel voor het reservoir of een bijpassende zeeppomp. 

 

Wilt u aanvullend advies of een prijsindicatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Actieproducten